Unes eleccions en un ambient propici

Les eleccions que es realitzaran a Catalunya el proper 21 de desembre són eleccions que pretenen tornar la calma política a aquesta comunitat, ja que després d’una crisi profunda que s’ha estat vivint, aquesta comunitat ha experimentat un gran desequilibri.
Aquesta proposta d’eleccions han estat convocades després d’aplicar l’article 155, article que ha portat beneficis a Catalunya, ja que el mateix ha portat la tranquil·litat a aquesta comunitat, i és que això és el que els catalans volen, per això els serrallers això és el que els proporcionen als seus clients.
A Catalunya la seguretat dels béns és tan important com tenir un ambient polític propici, per això és que es fa important que es contractin serrallers professionals que puguin oferir a cada client la tranquil·litat que tant els agrada tenir.
Amb la realització de les eleccions del 21 de desembre es pretén que es pugui aconseguir mes clama de la qual es té ara, ja que amb un president de govern català que es regeixi sota les lleis d’Espanya, llavors es podrà tenir una millor relació.

La importància de mantenir una bona relació

La relació actual entre els catalans i el govern espanyol és potser de tensió, ja que per als que encara volen una independència, no accepten les mesures implementades pel govern espanyol, però cal acceptar que les lleis són les lleis, i fora d’ella no es pot aconseguir res.
A Catalunya hi ha moltes ànsies sobre la realització de les eleccions al desembre, i és que no se sap que serà allò que s’aconseguís, el que si, és que es tracta d’aconseguir un punt mig, on, sobretots, els catalans estiguin conformes amb la solució que se li tracta de donar a aquesta crisi.
Potser les solucions que ofereix el govern espanyol no siguin les millors per a alguns catalans, però cal reconèixer que és una solució dins de les lleis i que tracta de restablir l’ordre tractant de tornar al mateix sistema d’autonomia que tenia abans de la crisi .
Esperem en Déu que aquesta situació pugui solucionar-se, això pel bé dels catalans i també per la banda dels espanyols, ja que ja s’està començant a notar certes actituds estranyes que han provocat certs distanciaments.
L’important és que la unitat i la cordialitat persisteixi, i és que es vulgui o no, Catalunya és part d’Espanya, i mentre així sigui, tots són espanyols, per tant no val la pena crear distanciaments i molt menys rivalitats que no tenen sentit i que no beneficien a cap.
En l’actualitat almenys s’ha de tractar de mantenir ex cenetes relacions entre Catalunya i Espanya, ja que això beneficia les dues parts en el pla econòmic i en tots els sentits, ja que Espanya si Catalunya perd i també ho fa Catalunya sense Espanya.